Logo & huisstijl ontwerpen

restylen of optimaliseren

die maak je maar één keer!

De eerste indruk

Als je zelf op zoek bent naar een bepaald product of dienst zul je je ongetwijfeld laten beïnvloeden door het uiterlijk hiervan. Misschien laat je zelfs enkele opties al vallen, omdat deze jou visueel niet aanspreken. Een gemiste kans, een gemiste klant!

Laat het dus duidelijk zijn dat die eerste indruk super belangrijk is. Die zorgt er namelijk voor dat potentiële klanten jouw bedrijf, dienst of product in overweging gaan nemen of niet. Dat je vanaf het begin vertrouwen opwekt en voor lange tijd iets herkenbaars achterlaat op het netvlies.

Een goede huisstijl blijft niet alleen plakken, maar is ook de trots van de ondernemer, omdat deze alles uitstraalt waar diens onderneming om draait en voor staat. En precies die dingen wil ik voor jou waar maken!

De eerste indruk

Een huisstijl is jouw visuele indentiteit. Kleuren, lettertypen, vormen, foto’s en vormen zijn de basis voor al jouw uitingen. Visitekaartje, website, autobelettering… Alles in één herkenbare stijl.

Zij gingen je voor

Restylen, optimaliseren of geschikt maken voor druk

Met de tijd mee gaan

Heb je al een logo en huisstijl? Maar deze is toe aan modernisering? Het restylen van jouw bestaande huisstijl is ook mogelijk. Samen kijken we wat er moet gebeuren om de bestaande huisstijl weer helemaal van deze tijd te maken. Stuur je bestaande huisstijl of link naar de website door en vraag naar de mogelijkheden.

Logo niet geschikt voor drukwerk?

Logo’s worden gemaakt als vector. Hierbij bestaat de afbeelding uit ankerpunten in plaats van pixels, waardoor het beeldmerk zo groot gemaakt kan worden als nodig, zonder dat je ook maar iets van kwaliteit inlevert.

Als jouw logo niet geschikt is voor drukwerk kan dat komen doordat je alleen een logo hebt in pixels. Wanneer het logo is ontworpen door een professional, zou die persoon jouw logo moeten hebben (of ooit opgestuurd moeten hebben) in vector formaat. Als dit niet het geval is, moet het pixel logo worden nagemaakt als vector. Ik kan je hierbij helpen.

Enkele voorbeelden